Warning: Incorrect cache engine file_pgcache in /home/letselsc/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache.php on line 74
Bedrijfsprofiel | Letselschade 't Gooi
bedrijfsprofiel
Gerda Holwerda
register expert

Bedrijfsprofiel

Letselschade ’t Gooi is gevestigd in Hilversum maar wij zijn werkzaam door heel Nederland. Ons bureau bestaat uit Letselschade ’t Gooi en Letselschade Almere. Voor de verhaalbaarheid van een schade maakt het niet uit waar u woont. Wij zijn een onafhankelijk bureau en werken uitsluitend voor en namens slachtoffers. Wij garanderen kwaliteit en een correcte behandeling van de schaderegeling. Dit houdt in dat u altijd rechtstreeks contact met ons heeft en dat wij zorgen voor een vlotte communicatie met de aansprakelijke partij.

Mevrouw G. Holwerda is als register expert aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register-Experts (NIVRE). Tevens is zij lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Zij is sinds 1997 werkzaam op het gebied van letselschade. Mevrouw G. Holwerda heeft ondermeer bij een rechtsbijstandverzekeraar gewerkt en heeft vervolgens jarenlang in opdracht van verzekeraars gewerkt. Zij kent om die reden als geen ander de werkwijze van verzekeraars en weet hoe hiermee om te gaan. Uitgangspunt hierbij zijn korte lijnen en goed overleg met de aansprakelijke partij. Door haar jarenlange ervaring beschikt zij over een uitgebreid netwerk van diverse professionals die een bijdrage kunnen leveren aan een correcte afwikkeling van de letselschade.