Letselschade 't Gooi

Letselschade Midden Nederland

Letselschade ’t Gooi, de letselschade specialist van Midden Nederland. Waarom wij de letselschade specialist zijn van Midden Nederland? Niet omdat wij het grootste of duurste zijn. Wat ons tot letselschade specialist maakt van Midden Nederland is onze kennis en persoonlijke aanpak.
Eigenaar is mevrouw G. Holwerda. Zij is geregistreerd expert en aangesloten bij het Nederlands Instituut Van Register Experts en is tevens lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars. zij is sinds 1997 werkzaam op het gebied van letselschade. Zij heeft ondermeer bij een rechtsbijstandverzekeraar gewerkt en heeft als expert namens verzekeraars gewerkt. Zij kent om die reden als geen ander de werkwijze van verzekeraars en weet hoe hiermee om te gaan. Uitgangspunt hierbij zijn korte lijnen en goed overleg met de aansprakelijke partij. Door haar jarenlange ervaring beschikt zij over een uitgebreid netwerk van diverse professionals die een bijdrage kunnen leveren aan een correcte afwikkeling van de letselschade.

Naast kennis vinden we persoonlijke aandacht en een correcte afwikkeling belangrijk. Uw contactpersoon van begin tot eind is daarom altijd mevrouw G. Holwerda. Zij helpt u met het gehele proces. Van de administratieve rompslomp tot het indienen van claims. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Letselschade ’t Gooi, de letselschade specialist van Midden Nederland.