Letselschade 't Gooi

Letselschadespecialist Midden Nederland

Als u letsel heeft opgelopen ten gevolge van een verkeers-, bedrijfsongeval of medische fout in Hilversum, Bussum, Naarden, Huizen of elders in ’t Gooi is het altijd verstandig u te wenden tot een medisch specialist, zoals een huisarts of de Eerste Hulp van een ziekenhuis. Dit voorkomt discussies achteraf over de ernst en de oorzaak van de klachten.

Het is belangrijk de kosten die u maakt ten gevolge van het ongeval goed bij te houden.

Als de klachten aanhouden, laat u dan altijd bijstaan door een letselschadespecialist. Gezond verstand en een kritische blik is hierbij essentieel.

Wij zijn gevestigd in ’t Gooi en kunnen u vrijblijvend informeren. Ons eerste advies is gratis en zo nodig kunnen wij u in een eerste gratis gesprek uitvoerig informeren over de mogelijkheden uw schade te verhalen bij de aansprakelijke partij.

Het is in ieder geval aan te raden een letselschadespecialist te benaderen als u een verzoek krijgt van een verzekeraar voor een oriënterend bezoek door een schaderegelaar namens de verzekeraar.

Als u letsel heeft opgelopen in bijvoorbeeld de regio Hilversum, Bussum, Naarden, Huizen of elders in ’t Gooi, kunnen wij altijd op korte termijn een vrijblijvend intakegesprek met u voeren. Dit geldt uiteraard ook indien u letsel heeft opgelopen in Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde of in de Flevopolder. Ons werkgebeid bestrijkt overigens geheel Nederland; wij zijn flexibel en werken niet volgens de reguliere kantoortijden. Belt u gerust voor het inwinnen van een gratis advies.

Letselschade ’t Gooi, de letselschade specialist van Midden Nederland.